Σχολή αναρρίχησης αρχαρίων 16/9-15/11 2020

Ο Αθηναϊκός Ορειβατικός Σύλλογος διοργανώνει για τo Φθινόπωρο του 2020 σχολή αναρρίχησης αρχαρίων. Η πραγματοποίηση των μαθημάτων είναι προσαρμοσμένη στις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης για  τον covid-19.

Υπεύθυνος Εκπαιδευτής είναι ο Εκπαιδευτής Αναρρίχησης της ΕΟΟΑ Κώστας Μουγκολιάς. Συνεργάζονται ο Εκπαιδευτής ΕΟΟΑ Σταμάτης Κωνσταντακόπουλος και η Βοηθός Εκπαιδέυτρια Αργυρώ Παπαθανασίου. Η σχολή  εναρμονίζεται με τον  κανονισμό εκπαίδευσης της Ομοσπονδίας και οι επιτυχόντες θα λάβουν βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης, αναγνωρισμένη από την Ε.Ο.Ο.Α. Η αποφοίτηση από αναγνωρισμένη σχολή σημαίνει ότι ο απόφοιτος μπορεί να συνεχίσει στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης μέχρι την σχολή εκπαιδευτών αν το επιθυμεί. Βασικός στόχος της Σχολής είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις βασικές αναρριχητικές τεχνικές και τεχνικές ασφάλισης, ώστε να μπορούν να αναρριχηθούν αυτόνομα, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, σε οργανωμένα αναρριχητικά πεδία βράχου μιας σχοινιάς.
Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις ηλικίας, εμπειρίας και φυσικής κατάστασης για την συμμετοχή. Ο σύλλογος παρέχει στους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα υλικά, μποντριέ, κράνη, υλικά ασφάλισης, εκτός απο τα παπούτσια αναρρίχησης

Οι δηλώσεις συμμετοχής στη σχολή γίνονται online εδώ καθώς και στον Υπ. Εκπαιδευτή Κώστα Μουγκολιά τηλ 6974239779
email: pestoapla@yahoo.com
καθώς και στη γραμματεία του συλλόγου (Τρίτη-Παρασκευή 7-9μμ)
Συναισθανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και καθώς είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε ο πιο νεανικός σύλλογος, κρατάμε το κόστος της σχολής χαμηλότερα από οποιαδήποτε άλλη αναγνωρισμένη σχολή. Το κόστος για τη σχολή αναρρίχησης είναι 300€. Προκαταβάλλεται το 50% και το υπόλοιπο στη μέση της σχολής. Το κόστος αυτό περιλαμβάνει τα δίδακτρα, τον δανεισμό του εξειδικευμένου εξοπλισμού, το κόστος ασφάλισης των συμμετεχόντων και την εγγραφή μέλους στον Α.Ο.Σ.
Για τα ήδη μέλη του συλλόγου περιλαμβάνει την ανανέωση της συνδρομής.
Για απόφοιτους άλλης σχολής του συλλόγου μέσα την ίδια χρονιά γίνεται έκπτωση 20€.
  .

Απαιτούμενα δικαιολογητικά :
Αίτηση εγγραφής στο σύλλογο (για τα μη μελη), γίνεται στο σύλλογο
Αίτηση εγγραφής στη σχολή, γίνεται ηλεκτρονικά
https://drive.google.com/open?id=1xElEE7otLnJwaTMYGjWngE4jG-CinIQaf6_xv5azfQ0
3 φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας)
Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
Βεβαίωση καλής υγείας από γιατρό Γενικής Ιατρικής ή Παθολόγο ή Καρδιολόγο, η οποία να έχει εκδοθεί το πολύ 6 μήνες πριν την εγγραφή στη σχολή και να είναι το πρωτότυπο.

Το πρόγραμμα: 

16/9 Συνάντηση γνωριμίας στα γραφεία του συλλόγου στις 8.00μμ

10-11/10 Σολωμός Κορινθίας

24-25/10 Ναύπλιο

4/11 Πίστα Αναρρίχησης

14-15/11 Βαράσοβα Αιτωλοακαρνανίας