Περδικούλα

Πεζοπορική εξόρμηση Ζήρεια – Περδικούλα – λίμνη Δασίου, 31/03

Ο ΑΟΣ διοργανώνει πεζοπορική εξόρμηση στο όρος Ζήρεια την Κυριακή 31/03. Πρόκειται για μία εύκολη πεζοπορική διαδρομή μήκους περίπου 11χλμ. Η εκκίνηση της διαδρομής θα γίνει από τον κεντρικό δρόμου που οδηγεί στο χιονοδρομικό της Ζήρειας, θα κινηθούμε σε χωματόδρομο και στην συνέχεια θα μπούμε στο κεντρικό μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στην κορυφή Περδικούλα (1693μ) όπου θα κάνουμε διάλειμμα και θα θαυμάσουμε τον όγκο της μεγάλης Ζήρειας, την κορυφή Παράγκα και την Μικρή Ζήρεια. Από εκεί θα συνεχίσουμε σε μονοπάτι που περνάει μέσα από δάσος μέχρι να βγούμε στον χωματόδρομο με επόμενο στόχο την εποχική λίμνη Δασίου. Η πορεία μας από εδώ και πέρα συνεχίζει σε χωματόδρομο χωρίς δυσκολίες. Επιστροφή στο πούλμαν με στάση για φαγητό και καφέ στα Τρίκαλα Κορινθίας και στην συνέχεια επιστροφή Αθήνα.

Η εξόρμηση είναι κατάλληλη για αρχαρίους.

ΩΠ: 4-5
ΒΔ: 1

Απαραίτητος Εξοπλισμός: Μπότες πεζοπορικές, μεμβράνη αδιάβροχη, fleece, γάντια, σκουφί, καπέλο 1-1,5 λίτρο νερό, αντηλιακό, φακός κεφαλής, μπατόν (προαιρετικά), προσωπικό φαρμακείο, σνακ. (Αναλόγως των καιρικών συνθηκων  μπορεί να χρειαστεί επιπλέον εξοπλισμός).

Αρχηγοί: Πουλόπουλος Ιωάννης (6945477749), Πλέγας Χάρης

Κόστος συμμετοχής: Μέλη 20€, 25€ για μέλη άλλων συλλόγων ΕΟΟΑ.  Προκαταβολή: 10€.

Αναχώρηση: Κυριακή 7 το πρωί, στη γωνία Ιερά Οδού και Τριπτολέμου – Αθήνα.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Για να συμμετέχετε στην ανάβαση πρέπει να είστε μέλος του ΑΟΣ ή άλλου ορειβατικού συλλόγου / σωματείου υπαγόμενου στην Ε.Ο.Ο.Α.

Αν θέλετε να εγγραφείτε μέλος στον ΑΟΣ καταθέτοντας την ετήσια συνδρομή των 20 € ακολουθείστε τον σύνδεσμο : https://aos.gr/eggrafi-neou-melous/

Μετά την εγγραφή σας μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή σε οποιαδήποτε ανάβαση του ΑΟΣ και επιπλέον  έχετε δυνατότητα έκδοσης της ορειβατικής σας ταυτότητας απο την ΕΟΟΑ (φέρνοντας μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας στα γραφεία του συλλόγου).

Δηλώσεις συμμετοχής:

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επισυνάψτε την απόδειξη προκαταβολής. H προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης εκ μέρους του συμμετέχοντα. H προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης ή αναβολής της ανάβασης εκ μέρους του σύλλόγου. Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφονται το Ονοματεπώνυμο σας και η Ανάβαση (π.χ. Δίρφη, Ολυμπος, Climbing Bus, κλπ).

Η φόρμα δεν χρειάζεται επιβεβαίωση. Αν δεν βλέπετε πλέον την φόρμα συμμετοχής, σημαίνει ότι η εξόρμηση έχει συμπληρωθεί. Μπορείτε να τηλεφωνείτε στη γραμματεία (τηλ. 2103463115) του συλλόγου την Παρασκευή 19:00-21:00 για τυχόν θέσεις από ακυρώσεις.