Κλώκος με πανσέληνο 1778μ – 01 & 02/07

Ο Κλωκός είναι ο ορεινός όγκος που ορθώνεται πάνω από το Αίγιο και τον Κορινθιακό κόλπο. Πρόκειται για ταλαιπωρημένο βουνό καθώς το 2007 ήταν θύμα των μεγάλων πυρκαγιών στην Ηλεία και την Αχαΐα, με αποτέλεσμα να καεί σχεδόν ολόκληρο το πανέμορφο δασος που το περιβάλλει. Με την παρουσία μας εκεί θέλουμε να το κάνουμε πάλι γνωστό και να του δώσουμε ψυχή!

Η απογευματινή ανάβασή μας θα ξεκινήσει από το γραφικό χωριό της Φτέρης (1100μ). Θα κινηθούμε αρχικά σε αγροτικό δρόμο και κατόπιν από ράχη θα καταλήξουμε στην κορυφή, όπου βρίσκεται το εκκλησάκι της Παναγίας της Κλωκοβίτισσας, την ώρα του ηλιοβασιλέματος μετά από 2,5 – 3 ώρες. Εκεί θα γίνει η διανυκτέρευση μας σε υπνόσακκους, με ή χωρίς σκηνές.

Μετά το πρωινό ξύπνημα θα κατέβουμε στη Φτέρη ( 2 ώρες) για επίσκεψη και καφέ. Στη συνέχεια με το πούλμαν θα μετακινηθούμε στην παραλία της Τράπεζας για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα στην Αθήνα.

Εξοπλισμός: ζεστός υπνόσακκος, κάρυματ, σκούφος, γάντια, φακός, fleece, αντιανεμικό/αδιάβροχο, νερό, ελαφρύ σνακ για το βράδυ. Σε κάθε πεζοπορική διαδρομή συνίσταται να φοράτε μποτάκια.

ΩΠ: 3+2
ΒΔ: 1
ΥΔ: 700μ
Αρχηγοί: Γρηγόρης Βασιλόπουλος 697 902 8096, Παντελής Σιαμπάνος 697 774 0889.

Κόστος συμμετοχής:  30€ για τα μέλη, 40€ για τα μη μέλη.

Απαραίτητη για την κράτηση θέσης η προκαταβολή 10€ στους λογαριασμούς του συλλόγου. Εναλλακτικά αντικαταβολή στα γραφεία του συλλόγου 7-9μμ κάθε απόγευμα Τρίτη ως Παρασκευή

ΠΡΟΣΟΧΗ Αναχώρηση Σάββατο 1/7 στις 16.00 στη γωνιά Ιεράς Οδού και Τριπτολέμου.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Η φόρμα δεν χρειάζεται επιβεβαίωση. Αν δεν βλέπετε πλέον την φόρμα συμμετοχής, σημαίνει ότι η ανάβαση έχει συμπληρωθεί. Μπορείτε να τηλεφωνείτε στη γραμματεία του συλλόγου την Παρασκευή 19:00-21:00 για τυχόν θέσεις από ακυρώσεις.

Click or drag a file to this area to upload.
Ανεβάστε το αποδεικτικό πληρωμής σας, επιλέγοντας το αρχείο από τον υπολογιστή σας (επιτρέπονται μόνο αρχεία μορφής jpg,png,pdf μεγέθους μέχρι 2ΜΒ)