Κινητοποίηση για τη σωτηρία της Δίρφης-Ξεροβουνίου στις 13/11

Τα ορειβατικά σωματεία ΑΟΣ, ΠΟΑ, ΦΟΠ, ΕΟΣ Ηλιούπολης, ΕΟΣ Αθηνών, ΟΣ Σπάτων καλούν τα μέλη τους αλλά και όσους φίλους της φύσης ενδιαφέρονται στην κινητοποίηση της 13ης Νοεμβρίου για την αποτροπή της καταστροφής του ορεινού όγκου Δίρφης-Ξεροβουνίου από αιολικά πάρκα. Θα αναχωρήσουμε στις 7 το πρωί της Κυριακής με πούλμαν από την Αθήνα, θα πεζοπορήσουμε στο δάσος του Ξεροβουνίου στα σημεία που αναμένεται να τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες και θα επιστρέψουμε το μεσημέρι στη Χαλκίδα για να συμμετέχουμε στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται από τον ΕΟΣ Χαλκίδας και τους Δήμους της περιοχής. Τα έσοδα από το αντίτιμο για τα πούλμαν (20 ευρώ) θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη της προσφυγής που θα κατατεθεί άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την αποτροπή της καταστροφής. Είναι ώρα να δείξουμε το ενδιαφέρον μας για τη σωτηρία των βουνών με πράξεις. Ας είμαστε όλοι εκεί!
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210-3463115 Τρίτη ως Παρασκευή 7-9μμ. (Τα μέλη των άλλων σωματείων που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση μπορούν να δηλώνουν στον σύλλογό τους). Πρώτο σημείο αναχώρησης πούλμαν (7 πμ) :Ομόνοια και Τρίτης Σεπτεμβρίου. Δεύτερο σημείο (7.15 πμ): Ιερά οδός και Τριπτολέμου, κοντά στο σταθμό μετρό Κεραμεικού.
Για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την Δίρφη -Ξεροβούνι :
Αριθμός λογαριασμού Alpha Bank  IBAN : GR10 0140 2000 2000 0210 1158 333 Δικαιούχος: ΕΟΣ Χαλκίδας. Αιτιολογία: Προσφυγή για Δίρφη -Ξεροβούνι.