Εξόρμηση στη Μεσσηνιακή Μάνη – Φαράγγι του Νέδοντα, 23 & 24/09

O ΑΟΣ διοργανώνει εξόρμηση στην Μεσσηνιακή Μάνη στο Φαράγγι του Νέδοντα 23 & 24/09.

Σάββατο:
Αναχώρηση:  7:00, στη γωνιά Ιεράς Οδού και Τριπτολέμου.

Άφιξη στην πόλη της Καλαμάτας μέσα από τη οποία θα ξεκινήσουμε την ανάβαση στο πανέμορφο φαράγγι του Νέδοντα που συνέδεε την πόλη της με τα ορεινά χωριά της Μεσσηνιακής Μάνης. Κατάληξη στο “Χάνι Λάγου”.

Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη και Διαμονή στο κάμπινγκ της Καλαμάτας και σε δωμάτια της περιοχής (κατόπιν δήλωσης και συνεννόησης με την γραμματεία).
Θα υπάρξει χρόνος για όποιον θέλει είτε να απολαύσει απογευματινό μπάνιο στην θάλασσα είτε και να επισκεφθεί την παλιά πόλη και τα αξιοθέατα της Καλαμάτας.

Ω.Π.: 5
Β.Δ.: 1
Υ.Δ.: 400μ.

Κυριακή:
Κάτω Καρβέλι – Άνω Καρβέλι
Πεζοπορία σε μία πανέμορφη διαδρομή του Ταΰγετου.

Ω.Π.: 3
Β.Δ.: 1
Υ.Δ.: 200μ.

Επιστροφή στην Καλαμάτα, με ελεύθερο χρόνο, για περιήγηση, φαγητό ή μπάνιο. Νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσει η επιστροφή μας στην Αθήνα

Ενδείκνυται για αρχάριους

Αρχηγοί: Χαραλαμπόπουλος Φώτης (6944537800), Πουλόπουλος Iωάννης (6945477749)

Κόστος Συμμετοχής: 55€ για τα μέλη, 70€ για τα μη μέλη – Προκαταβολή 25€
(δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος διαμονής, 12,00€ /άτομο με σκηνή για το κάμπινγκ, ή του δωματίου κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία λόγο μικρής διαθεσιμότητας).
Εναλλακτικά το δωμάτιο μπορεί κάποιος να το κανονίσει και ατομικά αρκεί να είναι στους χώρους προσυγκέντρωσης στον χρόνο που θα οριστεί για την διαδρομή της Κυριακής.

Αναχώρηση: 7:00 στη γωνιά Ιεράς Οδού και Τριπτολέμου.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Η φόρμα δεν χρειάζεται επιβεβαίωση. Αν δεν βλέπετε πλέον την φόρμα συμμετοχής, σημαίνει ότι η εξόρμηση έχει συμπληρωθεί. Μπορείτε να τηλεφωνείτε στη γραμματεία του συλλόγου την Παρασκευή 19:00-21:00 για τυχόν θέσεις από ακυρώσεις.