Ξεροβούνι, Δίρφη Εύβοιας Κυριακή 23/1

Ομάδα Α: Δυτική κόψη Ξεροβουνίου. Χειμερινό scrambling για απόφοιτους σχολών Ορειβασίας Αναρρίχησης. Ανάβαση στη Δυτική κορυφή του Ξεροβουνίου μέσω της δυτικής κόψης με τοπικά περάσματα βαθμού II και χρήση σκοινιού όπου απαιτείται. Απαραίτητα: Κράνος, μποντριέ, κορδονέτο για αυτοσφιγγόμενο, καραμπίνερ ασφαλείας, κραμπόν, πιολέ. Βαθμός δυσκολίας: 4+. Αρχηγοί: Δερμεντζόγλου Γιάννης, Καψάλης Χρήστος.

Ομάδα Β: Πεζοπορία στη βάση της Δίρφης, στο υπέροχο μικτό δάσος. Βαθμός δυσκολίας 1. Κατάλληλο και για αρχάριους. Αρχηγός: Λαφογιάννης Χρήστος (τηλέφωνο: 6972585754)

Η εξόρμηση και αυτήν την Κυριακή θα γίνει με τα ΙΧ των συμμετεχόντων. Από την μεθεπόμενη ανάβαση (Βαρδούσια) καλώς εχόντων των πραγμάτων με τον covid, επανέρχεται το πούλμαν. To ραντεβού μας είναι για την Α ομάδα στις 8πμ στο γήπεδο πάνω από τη Στενή, στο σημείο που ξεκινά το μονοπάτι Σ1. Για την Β ομάδα στις 9.30 στο ίδιο σημείο. Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητες και γίνονται μόνο τηλεφωνικά, στη γραμματεία: 6938707480, καθημερινές 7-9μμ.