Πάρνηθα

Πάρνηθα Διάσχιση από Μπάφι στον Αυλώνα 19/12

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου θα περπατήσουμε ένα ακόμα όμορφο μονοπάτι της Πάρνηθας που πλέον δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Το πούλμαν θα μας αφήσει στο καταφύγιο Μπάφι από όπου και θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας. Θα περάσουμε από στο οροπέδιο της Μόλας και θα συνεχίσουμε για το Λοιμικό. Στο Λοιμικό αξίζει να πραγματοποιήσουμε μια μικρή παράκαμψη να δούμε τον Πύργο, ένα αρχαίο οχυρό της Πάρνηθας με θέα στο οροπέδιο των Σκούρτων και όλη τη βόρεια πλευρά. Έπειτα θα συνεχίσουμε την πορεία μας μέχρι τον Αυλώνα όπου και θα μας περιμένει το πούλμαν.

Ω.Π. 05:30 με 06:00 / 14 χιλιόμετρα / +370 Υ.Δ./ -1300 Υ.Δ./ Β.Δ. 1

Απαραίτητα: Ορειβατικά παπούτσια, αντιανεμικό – αδιάβροχο,fleece, νερό 1,5-2lt, σκούφος, γάντια, σνακ, ατομικό φαρμακείο, μπατον (προαιρετικά)

Αρχηγοί Δημήτρης Λαφογιάννης και Βάσια Καρανάτση.

Κρατήσεις μόνο τηλεφωνικά, στη γραμματεία: 6938707480, Τρίτη ως Παρασκευή 7-9μμ.

Κόστος: 15 ευρώ μέλη, 20 μη μέλη

Ώρα αναχώρησης 07:30 π.μ. από την Πλατεία Αγίων Θεοδώρων

Η μετάβαση και επιστροφή θα πραγματοποιηθούν με τους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ορίζονται από τις Αρχές, για τον COVID-19.
Σύμφωνα με πρόσφατη ΚΥΑ (25/10) απαραίτητο για την είσοδο σε τουριστικό πούλμαν είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού,έγκυρο rapid test ή πιστοποιητικό νόσησης (30 ημέρες μετά τη νόσηση απαιτείται rapid test)
Στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.