Α.Ο.Σ. | Αθηναϊκός Ορειβατικός Σύλλογος

Η λειτουργία του ΑΟΣ κατά τη διάρκεια της επιδημίας

Ο Αθηναϊκός Ορειβατικός Σύλλογος τροποποιεί την λειτουργία του προκειμένου να προσαρμοστεί με τους κανόνες διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, όπως αυτοί ορίζονται απο την Πολιτεία.

Το δημοσιευμένο πρόγραμμα αναβάσεων αναστέλλεται. Ο Σύλλογος θα συνεχίσει τη λειτουργία του, προσπαθώντας να πραγματοποιεί κάθε Σαββατοκύριακο μια εξόρμηση η οποία θα ανακοινώνεται στην αρχή της εβδομάδας. Οι εξορμήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τα ΙΧ αυτοκίνητα των συμμετεχόντων και οι διανυκτερεύσεις, όταν είναι απαραίτητες, θα γίνονται στο ύπαιθρο, στις ατομικές σκηνές τους. Είναι αυτονόητο ότι όσοι συμμετέχουν θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες ατομικής ευθύνης, προκειμένου να μη θέσουν τους συνορειβάτες τους σε κίνδυνο της υγείας τους. Για κάθε εξόρμηση, θα ορίζεται ένα μικρό αντίτιμο προς ενίσχυση του Συλλόγου. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει δημιουργηθεί πιθανότατα θα δυσκολέψει τον ΑΟΣ ακόμα και στην αντιμετώπιση των λειτουργικών του εξόδων. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η συμμετοχή στις εξορμήσεις των μελών και των φίλων του Συλλόγου θα τον βοηθήσει να παραμείνει ανοιχτός. Αλλωστε, οι υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση θα είναι πλέον και η μοναδική διέξοδος για όλους μας.

Η αποστολή στους Δολομίτες αναστέλλεται επίσης. Παρακαλούνται όσοι ήθελαν να συμμετέχουν να μην προχωρήσουν σε κλείσιμο εισιτηρίων και καταβολή προκαταβολών. Εάν κριθεί στο άμεσο μέλλον ότι η αποστολή είναι εφικτή, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης, θα υπάρξουν ανακοινώσεις από το Σύλλογο.

Η Γραμματεία του Συλλόγου θα συνεχίσει να λειτουργεί τηλεφωνικά από Τρίτη έως Παρασκευή 7-9 μμ. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε στο email και το Facebook του Συλλόγου.