Κυριακή 3 Ιουλίου-Φαράγγι Στροπώνων – Παραλία Χιλιαδού

Μια δροσερή πεζοπορική διαδρομή, που ξεκινά από το χωριό Στρόπωνες, που βρίσκεται σε υψόμετρο 330 μέτρων στους πρόποδες της Δίρφης, για να καταλήξει μέσα από το ομώνυμο φαράγγι στην παραλία Χιλιαδού. Η πεζοπορία έχει ως αφετηρία την πλατεία του χωριού, το οποίο και διασχίζει, για να φτάσει μετά από περίπου 15 λεπτά στην κοίτη του ποταμού Στροπωνιάτη.
Η πορεία ακολουθεί το ποτάμι με αρκετά σημεία στα οποία υπάρχουν περάσματα από τη μία όχθη στην άλλη, είτε από βράχια είτε διασχίζοντας το νερό. Ανάλογα με την ποσότητα των νερών σχηματίζονται και μικρές βάθρες σε μία διαδρομή άκρως δροσιστική, κάτω από τη σκιά των πλατάνων. Μετά την πεζοπορία, θα υπάρχει χρόνος για βουτιά στη θάλασσα(παραλία Χιλιαδού) και φαγητό στις ταβέρνες της περιοχής για όποιον φυσικά το επιθυμεί.

 Ω.Π.4-5, Β.Δ.1, 8,5 χλμ. Απαραίτητα ορειβατικά μποτάκια, μπατόν, δεύτερα παπούτσια, αντηλιακή κρέμα , μαγιό, καπέλο, νερό, σνακ.

Ώρα Αναχώρησης 7:00π.μ. Πλατεία Αγ. Θεοδώρων.

Σημείωση: Στο λεωφορείο και όπου επιβάλλεται θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid-19.

Κόστος συμμετοχής : 20ευρώ για τα μέλη και 25 ευρώ για τους φίλους του Συλλόγου.

Αρχηγοί : Παντελής Γεωργοστάθης ( 6944377120) Δώρα Τριανταφύλλου (6946152532)Μόνο για πληροφορίες όχι για κρατήσεις θέσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά στη γραμματεία του Συλλόγου

210-3463115 Τρίτη –Παρασκευή 7-9μμ.